DENİZLİ / ACIPAYAM - Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulu

Haz

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ RENKLİ ETKİNLİKLERLE OKUMA BAYRAMINI  GERÇEKLEŞTİRDİLER.

May

SAĞLIKLI YAŞAM ARACI OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN  SAĞLIKLI YAŞAM KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLİYOR.

May

ACIPAYAM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PERSONELİ TARAFINDAN ALAN TANITIM FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

ACIPAYAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PERSONELİ TARAFINDAN  OKUL TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE HİERAPOLİS-PAMUKKALE-LAODİKYA-TELEFERİK VE BAĞBAŞI YAYLASINA GEZİ DÜZENLEDİK.

May

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN. RAMAZAN YILMAZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. ZİYARETİ ESNASINDA OKULUN VE PANSİYONUN İŞLEYİŞİ HAKKINDA BİLGİ ALAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKUL VE PANSİYONUMUZU GEZEREK SINIFLARDA ÖĞRENCİLER İLE DE EĞLENCELİ DAKİKALAR GEÇİRDİ.

May

ÇAMLIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ALAN TANITIMI FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

GÖLCÜK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE İLÇEMİZDE BULUNAN UCARI GÖLETİ GEZİMİZİ VE PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

DENİZLİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI PERSONELİ TARAFINDAN GÜVENLİ MOTOSİKLET KULLANIMI EĞİTİMİ VERİLDİ.ETKİNLİK SONUNDA KONU İLE İLGİLİ SORULAN SORULARA DOĞRU CEVAP VEREN ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ SÜRÜŞ EKİPMANLARI HEDİYE EDİLDİ.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMITÜM ÖĞRENCİLERİMİZ, PERSONELİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA, ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZLE AÇIK HAVADA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

OKULUMUZ  7-8. SINIF ÖĞRENCİLERİ  YAKAN TOP MÜSABAKALARINDA ACIPAYAM 1. Sİ OLDU. 5-6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ  ACIPAYAM  3.SÜ OLDU

Nis

DENEME SINAVINDA BAŞARILI OLAN OLAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİ DAĞITILDI.