DENİZLİ / ACIPAYAM - Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşımızın 103.Yıldönümünde başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi,milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u saygı ve minnetle anıyoruz.

İstiklal marşı okuma videosu için Tıklayınız.

5. sınıf öğrencilerimizin orotoryosu için Tıklayınız.

ZEKA OYUNLARI TURNUVASI

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri-Yeteneklerini sergileme

Pansiyonumuzda temsilci seçimini gerçekleştirdik

Ara

Denizli İtfaiyesi'nin katkı ve katılımlarıyla okulumuzda yangın tatbikatı ve yangın söndürme çalışmaları yapıldı.

Ara

Okul Müdürümüz İdil ÇETİN ülkedeki tüm YBO'ların katılım sağladığı hizmet içi eğitimde okulumuzu temsilen bulundu. Bu eğitimde okulumuz faaliyetleri Türkiye'de örnek çalışmalar olarak sunuldu.

Kas

Matematik öğretmenimiz Halil CANAVCI 24-26 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen eTwinnig Matematik Seferberliği çalıştayına okulumuzu temsilen katıldı.

May

GÖLCÜK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE İLÇEMİZDE BULUNAN UCARI GÖLETİ GEZİMİZİ VE PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

ACIPAYAM İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

1/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİ CENNET TÜRK, MÜDÜR YARDIMCIMIZ AKIN DÖNMEZ VE OKUL PERSONELİMİZ ŞENER YIĞ İLE BİRLİKTE SORUMLULUK BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEK ADINA OKULUMUZ BAHÇESİNE AĞAÇ DİKTİLER.

Mrt

KELEKÇİ GAZİ İLKOKULU ÖĞRETMENİMİZ SN. HAKAN TÜZEN ÖĞRENCİLERİMİZE HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNUNU SERGİLEDİ. KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.